Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

svirepi zločin

Članovi porodice Đokić ubijeni, spaljeni i zatrpani daskama: Policija otkrila motiv?

ubistvo srbija

Pretpostavlja se da je motiv njihovog ubistva pljačka jer je Goran u kolima sa sobom nosio veliki količine novca

Tijela Gorana, Gordane i Lidije Đokić, za kojima se tragalo nekoliko dana, a koja su jučer pronađena, spaljena su na polju, a potom bačena u jamu i prekrivena daskama, piše Nova.rs.

Tijela porodice Đokić spaljena su do neprepoznatljivosti.

Pretpostavlja se da je motiv njihovog ubistva pljačka jer je Goran u kolima sa sobom nosio veliki količine novca.

Kako je radio mijenjačke poslove sa velikim sumama, pretpostavlja se da ih je ubio neko ko je znao za njegove poslove.

S obzirom na to da ima mjenjačnicu, sa sobom je navodno znao nositi i po 100.000 eura. Policija to vidi kao odličan motiv za ubistvo, ali ne isključuje mogućnost da ih je ubila osoba koja ih dobro poznaje.

Pretpostavlja se da je ubica poznavao kraj jer ih je mjesto u ataru sela Moravac gdje je počinio ovo svirepo ubistvo, daleko od naseljenog mjesta.

Put iz sela do mjesta gdje su stradali vodi kroz polja i kukuruzište stoga se vjeruje da je Đokiće tu doveo i neko ko dobro poznaje područje. Spekuliše se i da je ubica tražio Đokićima da ga prevezu, a da su ga oni pustili u automobil pošto su ga poznavali. Tada je ubica vjerovatno iskoristio momenat za pljačkanje, a zatim i ubistvo.

Tijela tročlane porodice, za kojom se tragalo od nedjelje, pronađena su jučer, nakon što je najprije lociran njihov automobil marke Passat koji je bio zapaljen. Ubrzo potom pronađena su i tijela.

Kako javlja Nova.rs, dva tijela su bila potpuno ugljenisana, dok je trećem bilo spaljeno lice. Upravo zbog toga se sumnja da su Đokići nakon ubistva zapaljeni.

Prema riječima izvora poemutog portala bliskog istrazi, Đokići su identifikovani po nakitu.