Globus

Čopor pasa lutalica napao kolica sa bebom, majka izujedana

18/06/2017

Šetnja sa bebom ulicama Batajnice za Vesnu Kekić juče se pretvorila u pravi horor, pošto je kolica u kojoj je bio njen dvomjesečni sin napao čopor pasa.

Kako bi zaštitila bebu, ova hrabra majka je stala između kolica sa djetetom i pasa i boreći se protiv čopora završila sa ujedom na nozi, piše Blic.

– Sve se desilo juče ispred glavnog ulaza na groblje u Batajnici. Pored ulaza, nalazi se neka njiva iz koje je izletio čopor pasa. Bili su poveći, lajali su i krenuli ka nama – prisjeća se Vesna neprijatnog iskustva.

Poučena iskustvima da pred psima ne treba paničiti ona je pokušala da bude pribrana i da ne bježi. Međutim, razjareni psi su krenuli na kolica u kojima je bila njena dvomjesečna beba.

– Mogli su da mi izvuku sina, da ga rastrgnu. Instiktivno sam odreagovala i postavila se između njih i kolica. Tada me je jedan ujeo za nogu – opisuje Vesna događaj.

Nakon toga, psi su se razbježali a Vesna je otišla na infektivnu kliniku.

– U pitanju je rana veličine oko tri centimetra na desnoj potkoljenici. Nakon svega, povreda nije toliko strašna, ali je strašno šta je moglo da se desi i šta tek može nekom drugom da se desi ukoliko se ovaj problem ne riješi – poručuje ona.

Kako pričaju mještani Batajnice, ovo nije prvi put da neko naiđe na agresivni čopor pasa.

– Prije neki dan su me napali psi pored željezničke stanice u Batajnici. Srećom, naišao je neki čovjek i uspio je da ih rasjtera. Navikli smo na pse lutalice, ima ih mnogo, ali nisam očekivala da napadnu nekoga bez razloga. Međutim, izgleda da je sve drugačije kada je u pitanju čopor – ispričala je jedna sugrađanka.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.