Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

“Čuo sam krikove majke”: Dječak pao s balkona na beton

nesreca pad

U subotu oko 10.30 sati dijete je palo sa zgrade u Zagrebu. Dječak je zadobio vidljivu ozljedu glave i trenutno je na obradi u bolnici.

“Mogu vam jedino reći da je u toku obrada djeteta koje je prebačeno nama s vidljivom ozljedom na glavi. Sve se odigralo prije sat vremena i dijete je s liječnicima. Trenutno je na CT-u kako bismo utvrdili postoje li ozbiljnije ozljede glave, a zatim ćemo provjeriti ima li ozljeda vratne kičme, abdomena ili grudnog koša”, kazali su iz bolnice, prenosi 24sata.hr.

“Išao sam do frizera. U Ulici Božidara Adžije vidio sam dijete kako pada, jako je udario u beton. Čini mi se da je to bio treći sprat. Dijete nakon pada bilo živo, roditelji su se spustili u roku od sekunde i pozvali Hitnu koja je brzo stigla”, govori jedan od očevidaca.

Dodaje kako su mu liječnici pružili prvu pomoć i provjerili puls, a nakon toga stavili su ga na nosila i odmah odveli u bolnicu.

“Čuo sam krikove od majke dok su silazili, a kad su sišli dolje jecali su. Otac je također bio u šoku, čitavo vrijeme se držao za glavu”, rekao nam je čitatelj.