Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Detalji pokolja u Srbiji: “Kao da ih je sjekao mačem, a ne nožem”

hapsenj2
Foto: Blic.rs

Marko N. danas je, u Centru za socijalni rad ubio nožem svoju ženu Maju Đ., a njihovog četvorogodišnjeg sina zadavio.

Ubicu je, dok je nožem napadao radnike Centra za socijalni rad, savladala patrola Komunalne policije, a Blic je uspio da sazna detalje privođenja monstruoznog ubice. Naime, prema nezvaničnim saznanjima, dvojica komunalnih policajaca vidjeli su unezvjerene, krvave ljude kako beže u blizini Centra, a zatim i ubicu koji je vitlao nožem!

– Dvojica kolega su ga oborila na zemlju, i izbila mu nož. Žena je bila sva u krvi: lice joj je bilo toliko krvavo da se nije moglo raspoznati. Bio je to pokolj, krvi do koljena – kao da ih je klao mačem, a ne nožem, kaže izvor Blica.

Načelnik Komunalne policije grada Beograda Nikola Ristić izjavio je da su pripadnici komunalne policije danas ispred opštine Rakovica brzim reagovanjem spriječili još veću tragediju.

Ristić kaže da je oko 15. 30 sati patrola komunalne policije, u redovnom obilasku terena kod opštine Rakovica, uočila mlađeg muškarca koje napada građane oštrim predmetom, za koji se kasnije ispostavilo da je nož.

Foto: Blic.rs

Patrola je, kako je naveo, fizičkom silom uhapsila muškarca, za koje se ispostavilo da je ranije u Centru za socijalni rad opštine Rakovica napao ženu i dijete, kao i još tri osobe.

“Prema nezvaničnim informacijama koje imamo, otac – napadač je predavao dijete majci kada ga je napao, a nešto kasnije i majku, odnosno bivšu suprugu tako što joj je zadao nekoliko ubodnih rana”, naveo je Ristić.

Pored žene i djeteta, teže i lakše su povrijeđene još tri osobe koje su, najvjerovatnije radnici Centra za socijalni rad opštine Rakovica, koji su pokušali da spriječe tragediju, istakao je Ristić, navodi se u saopštenju Beoinfa.

On je dodao da je napadača preuzela Policija opštine Rakovica, Policijske uprave za Grad Beograd, kao i da komunalni policajci nisu povrijeđeni, osim jednog koji ima lakšu povredu od noža.

Zločin se dogodio oko 16 sati , kada je ubica odveo sina kako bi ga predao majci. Ženu je izbo nožem, a sina zadavio i ljekari nisu uspjeli da ga spasu. Nesretna žena pokušala je da pobjegne, potrčala nekoliko koraka, pala i izdahnula.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović naveo je da je ubica ranije osuđivan, kao i da je sa žrtvom bio u brakorazbvodnoj parnici.

RTS je objavio video snimljen odmah nakon napada na kojem se vidi kako ljekari pokušavaju spasiti život ženi i djetetu.

Muškarac nožem ubio ženu, a dijete zadavio golim rukama?