Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sin ubio oca

Detalji zločina u Vinkovcima: Najmlađi sin ubio poduzetnika, pa presudio i sebi

U Vinkovcima ubijen muškarac, policija pronašla i tijelo počinitelja
29.03.2023., Vinkovci - Sinoc je vatrenim oruzjem usmrcen jedan muskarac, a ubrzo po nalasku bezivotnog tijela policija je pronasla i tijelo pocinitelja tog dogadjaja. Nesluzbeno se doznaje da je rijec o obiteljskoj tragediji te da je sin usmrtio oca te potom pocinio samoubojstvo. U tijeku je ocevid. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Još uvijek je nepoznato koji je motiv ovog strašnog čina, kao i njegova pozadina

Vukovarsko- srijemska policija je kasno sinoć primila dojavu da je u Vinkovcima vatrenim oružjem ubijena jedna osoba, pronašli su tijelo jednog muškarca, a potom i drugog, kako se sumnja, počinitelja ubistva.

Počinitelj je nakon pucnjave pobjegao, a policija je na mjestu događaja zatekla mrtvo tijelo muškarca. Nedugo nakon toga, pronašli su još jedno tijelo muškarca, vjerovatno počinitelja.

“Poduzetim žurnim policijskim radnjama ubrzo smo pronašli i beživotno tijelo muškarca za kojeg sumnjičimo da je odbjegli počinitelj tog događaja”, saopćeno je iz PU vukovarsko- srijemske.

Prema neslužbenim informacijama, žrtva ubistva je vinkovački poduzetnik A.P., a počinitelj ubistva je najmlađi od njegovih četvero sinova, također A.P., inače student. Porodica je situirana, imaju privatnu firmu za prijevoz, trgovinu i usluge, a prema dosadašnjim informacijama, u porodici do sada nisu zabilježeni slučajevi nasilja.

Još uvijek je nepoznato koji je motiv ovog strašnog čina, kao i njegova pozadina.

– Bio sam u kući i čuo sam neki pucanj, ali sam mislio da neko slavi pobjedu Hrvatske nad Turskom. Onda sam pogledao kroz prozor, susjedi su bili vani, pa sam čuo da je bila neka pucnjava kod porodice. Ne znam što bih rekao o tome, u našoj ulici niko nikad nije ni mačku udario, svi smo šokirani, a o njima mogu reći sve najbolje – rekao je Slavko Radić, koji živi dvije kuće dalje od obitelji koju je zadesila ova tragedija, prenosi Jutarnji.

Inače, Ispred kuće je parkiran Mercedes, a na vozačkoj strani je jedna rupa, koja nalikuje rupi od metka.