Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Usred noći ušao u kuću i sjekirom isjekao ženu i dijete (FOTO)

napad g

Izašao sam u dvorište da nahranim pse i u tom trenutku djevojčica je istrčala iz kuće i počela da vrišti: “Brzo, djede Rajko, tata će da ubije mamu”.

Ovako za Blic započinje priču Radomir Milanović, stanodavac porodici Glišić u Zemljoradničkoj ulici u beogradskom naselju Kumodraž. On je juče ujutro bio svjedok stravičnog porodičnog nasilja kada je Goran Glišić (32) sjekirom isjekao po glavi svoju suprugu Milenu Glišić (27), od koje se razvodi, i povrijedio njihovu kćerku (12) koja je pokušala da spasi majku.

Glišić je upao oko pet sati ujutru sa sjekirom u kuću u kojoj je živio do prije tri meseca sa suprugom. Brakorazvodni spor između Gorana i Milene je u toku, ali on nije želio da se pomiri s tim.

– Rekao joj je “ili ćemo se pomiriti ili ću te ubiti”. Upao je u kuću dok su Milena i kćerka spavale – priča Milanović. Cjepanice koje su bile naslagane uz kuću, Goran je poredao jednu na drugu i tako se popeo do prozora koji je obio sekirom i ušao u kuću.

– Tada je počeo da lupa po kući sjekirom i probudio Milenu i kćerku koje su spavale jedna pored druge. Između Gorana i Milene počela je svađa i on je na nju krenuo sjekirom i posekao je po glavi. Nesretna djevojčica takođe je posječena kada se ispriječila između njih kako bi odbranila mamu – priča Radomir dok pokazuje sobu u kojoj se napad odigrao.

U sobi je nastao opšti nered. Kada je Goran ispustio sjekiru, kćerkica ju je sakrila ispod kreveta u drugoj sobi kako ne bi njome ubio majku. Međutim, Goran se nije zaustavio, već je počeo da davi povrijeđenu Milenu, a ona se branila žaračem kojim ga je udarala po glavi, priča Milanović, dok osušena krv po krevetu i podu i razbacane stvari potvrđuju sliku jezivog događaja.

Foto: Blic

Milenu i kćerku ekipa Hitne pomoći jučer oko šest ujutru prevezla je u Urgentni centar.

Milena i Goran porijeklom su iz Leskovca, a doselili su se u dvorišnu kuću koju izdaje Radomir prije tri godine. Milena je praktično cijeli život sa Goranom, a zatrudnila je kada je imala 15 godina.

Goran Glišić pobjegao je poslije napada prije nego što je policija došla. Kako su rekli u MUP-u, za njim se intenzivno traga.