Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Djetinjstvo iz pakla: Ima 13 godina, a s njom je spavalo 60 muškaraca

zlostavljanje

Jedno od najpraćenijih suđenja u Engleskoj ovih dana je potreslo mnoge kad su pred porotu izašle žrtve zlostavljanja.

Pedofilski krug masivno je iskoristio ranjivost dviju djevojčica koje dolaze iz problematičnih obitelji, i to u tolikoj mjeri da su djevojčice vjerovale da je ono što im se događalo bilo ‘normalno’, te su se one osjećale “odraslo” kad su ih muškarci uzeli pod svoje.

[pull_quote_right]”One su tražile uzbuđenje i pažnju. Tražile su mjesto gdje mogu biti daleko od škole i kuće. Željele su se osjećati odraslo, ali i da neko brine o njima. Pa su bile lak plijen grupi muškaraca koji su željeli neobavezno seksualno zadovoljenje”[/pull_quote_right]

Jedna djevojčica potvrdila je da je u vrijeme zlostavljanja prošla kroz ruke 60 muškaraca koji su je silovali. Od toga ih je svega 11 sad na suđenju, pod optužbom da su počinili seksualna zlodjela, a svi poriču da su učinili ijednu od 49 tačaka optužnice koje su dignute protiv njih zbog stvari koje su se događale u razdoblju između 2006. i 2012. godine.

Među optužnicama su višestruka silovanja djece mlađe od 13 godina, dječja prostitucija i drogiranje djevojčica kako bi bile ošamućene i lakše stupile u seksualne aktivnosti.

45 optužnica je dignuto u vezi jedne, a četiri u vezi druge djevojčice. Javni tužitelj Oliver Saxby prilikom uvodne riječi je izjavio da je bila riječ o djevojčicama iz nestabilnih porodica, te su one bile savršena meta.

“One su tražile uzbuđenje i pažnju. Tražile su mjesto gdje mogu biti daleko od škole i kuće. Željele su se osjećati odraslo, ali i da neko brine o njima. Pa su bile lak plijen grupi muškaraca koji su željeli neobavezno seksualno zadovoljenje.”

Djevojčice su primale poklone u obliku alkohola, DVD-a, hrane, a povremeno i droge, napomenuo je Saxby:

“Postavljeni su im uvjeti, pa su iskorištene. Prvo su je ustanovljeno njihovo povjerenje, a zatim su seksualno iskorištene”.

Djevojčice su smatrale da su ti muškarci njihovi momci, iako su prolazile kroz ruke različitih muškaraca koji su se izmjenjivali, ponekad čak i na dnevnoj bazi. Gotovo svi muškarci su azijskog porijeklai mnogi među njima su inače prijatelji. Neki su oženjeni i imaju djecu, dok neki rade kao prodavači ili taksisti, piše Independent.