Globus

Užas u Novom Sadu

Djevojci motkom polomio rebra, nožem unakazio lice i peglom pekao ruke

14/03/2019

Djevojka se i pored višestrukih teških povreda oporavlja i nalazi u stabilnom zdrastvenom stanju.

Novosadska policija uhapsila je Đ. L. (24) zbog sumnje da je pretukao svoju devojku I. F. (22) u stanu u širem centru Novog Sada, javlja portal 021.rs.

Djevojka je zadobila teške povrede zbog čega je prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odjeljenje grudne hirugije. Kako se navodi, osumnjičeni joj je rukama, nogama, i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem unakazio lice i peglom joj pekao ruke.

Kako je potvrđeno u ovoj zdravstvenoj ustanovi je konstatovano da je zadobila višestruke prelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posjekotina na butinama, prenosi 021.rs.

Kako su naveli u Institutu, djevojka se i pored višestrukih teških povreda oporavlja i nalazi u stabilnom zdrastvenom stanju.

On je priveden i određen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici biće sproveden na saslušanje u tužilaštvu.

U policiji su za 021.rs potvrdili da je osumnjičenom istovremeno po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živjeli.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.