Djevojka bježeći od silovatelja pala s litice visoke 45 metara

hannah34

Američka turistkinja na Tajlandu završila je u bolnici s teškim povredama kičme nakon što je bježeći od seksualnog predatora pala s litice visoke 45 metara!

Hannah Gavios (23), učiteljica iz New Yorka, trenutno se oporavlja u bolnici, a u razgovoru za tajlandske medije detaljno je opisala što se događalo kobne noći.

– Ne mogu vjerovati da sa živa – počela je pričati djevojka čiji pakao je počeo odmah po dolasku u Krabi. Hannah se izgubila i za pomoć je otišla upitati čovjeka koji je radio u lokalnoj suvenirnici. Čovjek je na početku izgledao ljubazno, ponudio se da će je odvesti u hotel. Međutim, umjesto u pravcu hotela, par je krenuo prema šumi. Hannah je pratila Tajlanđanina sve dok joj nije postalo čudno da se moraju penjati po strmim liticama usred džungle. Tada je shvatila da je u velikoj opasnosti.

– Mislila sam da ću umrijeti. Bilo je oko 23 sata, dakle mrkli mrak, a jedini način da dođem do svog apartmana je bio preko stijena. Ušla sam u jedan dućan i zamolila čovjeka da mi pokaže put do hotela. On mi je odgovorio da je opasno hodati po noći i da će me otpratiti – pričala je Hannah priznavši da nije imala najbolji osjećaj u vezi toga.

– Ali bila sam mrtva umorna, putovala sam 16 sati. Htjela sam samo doći do svoje sobe i leći u krevet.

hannah1111

Hannah se sjeća da je samo pratila čovjeka i svako malo ga pitala ‘idemo li pravim putem?’

– U jednom trenutku muškarac me zgrabio i počeo skidati odjeću s mene. Pokušala sam se odbraniti, tukla sam ga po licu, pa čak ga i ugrizla za uho. Ugrizla sam ga tako jako da sam ga skoro iščupala.

To je za manijaka ipak bilo malo previše…

– Urlao je od bolova i molio me da prestanem gristi. Nakon što sam ga pustila, pružio mi je ruku, ali ja sam samo pobjegla. Jednostavno, nisam imala izbora.

Izbezumljena djevojka trčala je sve do trenutka kada je shvatila da je izgubila tlo pod nogama…

– Bio je mrak tako da nisam vidjela koliko je visoko. Ali usred pada bila sam sigurna da to ne mogu preživjeti. Još dok sam padala udarala sam glavom o kamenje. Kad sam sletjela, urlala sam od bolova. Osjećala sam se kao biljka, nisam se mogla ni pomaknuti.

Nažalost po turistkinju, njene krike je čuo i manijak. Spustio se niz liticu i počeo histerizirati.

– Počeo je plakati i moliti se. Prvo sam mislila da osjeća krivicu. Preklinjala sam ga da pozove pomoć i dala mu svoj mobitel. On je nekog pozvao, ali niko nije dolazio u pomoć – pričala je Hannah čiji horor nije bio ni blizu kraja.

– Zapela sam s luđakom usred divljine. I nije mu bilo dosta što sam polomljena ležala na tlu. Skinuo je svoje hlače i počeo masturbirati. Srećom, nije me silovao, ali je napravio sve ostalo. Nisam znala što učiniti, jer svaki put kad sam urlikala od bolova, on me počeo daviti.

Hannah je pokušala ostati mirna, ali kad se razdanilo nije imala izbora nego početi vikati i tražiti pomoć.

– Samo je ponavljao ‘bez policije, bez policije’.

Srećom, nakon nekoliko sati manijak je otišao i poslije se vratio s nekim ljudima koji su alarmirali nadležne službe. Hannah je spašena i smještena u bolnicu u Phuketu, dok je manijak uhapšen i prijeti mu dugogodišnji zatvor.