Zagreb

Državljanin BiH i Slovenka prodavali drogu u Hrvatskoj

policija cro

Slijedom podatka da se osumnjičeni bave preprodajom droge u iznajmljenom stanu u zagrebačkom naselju Španskom, policajci su u četvrtak ujutro na hodniku zgrade zatekli Slovenku s dva grama kokaina

Zagrebačka policija uhapsila je 33-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine i njegovu vršnjakinju slovenskog državljanstva zbog posjedovanja veće količine oružja i preprodaje kokaina i ecstasyja na čemu su zaradili najmanje 110.000 kuna.

Slijedom podatka da se osumnjičeni bave preprodajom droge u iznajmljenom stanu u zagrebačkom naselju Španskom, policajci su u četvrtak ujutro na hodniku zgrade zatekli Slovenku s dva grama kokaina.

U pretrazi stana koja je potom uslijedila policijski istražitelji pronašli su tri pištolja marke Crvena zastava sa streljivom, pet komada ecstasyja i vrećice različitih dimenzija s tragovima droge, s kojih je osumnjičena prethodno pokušala deterdžentom ukloniti tragove, javlja Hina.

Osim toga policajci su osumnjičenom oduzeli oko 55.000 kuna a njegovoj suradnici 58.000 za koje se sumnja da su pribavljeni prodajom droge.

Osumnjičene policija tereti da su na zasad neutvrđen način, nezakonito nabavili i posjedovali veće količine vatrenog oružja, te da su radi preprodaje nabavljali veće količine droge. Oružje i zabranjene supstance skrivali su u stanu na području Španskog, u kojem su neprijavljeno živjeli.