Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nesreća u zagrebu

Dva luksuzna automobila razbijena nakon silovitog udara, tri osobe u bolnici

prometna_dubrava5-070319

Čitatelj je objavio snimku trenutka nesreće, na kojoj se vidi divljačka jurnjava vozača BMW-a

Prebrza vožnja i ko zna još šta sve ne, “kumovali” su saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 12,45 sati dogodila na križanju Avenije Dubrava sa Kapucinskom u zagrebačkoj Dubravi. Rezime sudara dva automobila su ozljede troje ljudi, tačnije dvojice vozača i jedne prolaznice koja se spretom nesretnih okolnosti u tome trenutku našla u neposrednoj blizini na tramvajskoj stanici. Odmah nakon silovitog sudara koji je, prema pričanjima očevidaca, odjeknuo kvartom poput detonacije, na mjesto nesreće pristigli su policajci te Hitna pomoć i vatrogasci, piše Jutarnji list.

Unesrećeno troje ljudi odvezeno je u zagrebačke bolnice na sanaciju ozlijeda.

Svjedoci na poprištu nesreće šokirani viđenim prizorom naglasili su kako su krhotine letjele na sve strane nakon sudara. BMW je preletio cestu preko dijela zebre zabivši se u parkirana vozila u blizini.

– Pravo je čudo da nema mrtvih – komentirali su očevici šokirani “brzinom kojom je BMW doletio iz smjera okretišta u Dubravi prema Dupcu.”

Drugi svjedok kaže da je bilo nemoguće da izbjegne nalet na zaustavljeni Audi koji je toga trenutka u koloni čekao na semaforu zeleno svjetlo, a nalazio se u traci za skretanje u Kapucinsku. Od silovitog naleta, BMW je odletio u stub javne rasvjete pa sve do parkinga.

U toku je policijski uviđaj kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće kao i je li iko od vozača bio pod utjecajem nedozvoljenih supstanci.

“Par minuta prije nesreće vidjeli smo jedan BMW kako velikom brzinom juri po sredini Avenije Dubrava! Bilo je strašno, izgledalo je kao da se utrkuje s nekim”, kažu čitatelji Jutarnjeg iz tog zagrebačkog kvarta.

Čitatelj je objavio snimku trenutka nesreće, na kojoj se vidi divljačka jurnjava vozača BMW-a Avenijom u smjeru Sesveta te sam trenutak sudara s crvenim automobilom.