Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nesreća u Srbiji

Dvije osobe poginule u strahovitom sudaru konjske zaprege i kombija (FOTO)

000000

Na licu mjesta poginuli su vozač zaprege i suvozač u kombiju

Dvije osobe su poginule, a jedna je povrijeđena kada je sinoć kombi udario konjsku zapregu na putu Leskovac-Vlasotince, kod mjesta Konopnica.

Na licu mjesta poginuli su vozač zaprege i suvozač u kombiju.

Vozač kombija prevezen je u bolnicu, prenijeli su srbijanski mediji.

Prema nezvaničnim informacijama, u ovoj nesreći stradao je suvozač u kombiju i jedna osoba u zaprežnom vozilu i njima nije bilo pomoći po dolasku ekipa Hitne pomoći na lice mjesta, dok je teško povrijeđen devetnaestogodišnji mladić koji je upravljao motornim vozilom i posle sudara sletio u kanal pored puta.

Identitet poginulih osoba i povrijeđenog mladića još uvijek nije utvrđen. Uviđaj na licu mjesta trajao je satima, a za to vrijeme dinica puta Leskovac – Vlasotince, u dužini od oko dva kilometra, bila je zatvorena za saobraćaj, dok su vozači upućivani na alternativni putni pravac.

Za sada nema pouzdanih informacija ni o tome kako je do ove nesreće došlo. Pretpostavlja se da se kombi kretao iz pravca Vlasotinca i da je tom prilikom naletio na zaprežno vozilo čiji su brojni ostaci bili vidljivi duž puta, dok se kombi zaustavio tek kada je sletio sa asfalta u kanal kraj ove saobraćajnice.