Globus

tragedija na kosovu

Dvije sestre pale sa zgrade, jedna smrtno stradala

22/01/2023

Portparol policije u Uroševcu Kanun Veselji rekao je medijima u Prištini, da je starija sestra pokušala da spasi mlađu. Nakon pada, starija je na liječenju u bolnici

Dvije sestre pale su sinoć sa četvrtog sprata zgrade u Uroševcu na Kosovu, a od zadobivenih povreda jedna je preminula, dok je druga teško povrijeđena, javljaju kosovski mediji.

Kosovska policija dobila je sinoć informaciju da su dvije djevojke, starosti 18 i 15 godina, pale s četvrtog sprata stambene zgrade u Ulici Sander Prosi u Uroševcu, javlja RTK.

Glasnogovornik policije za region Uroševca Kanun Veseli potvrdio je da su one najprije poslane u Urgentni centar u Uroševcu, a zatim, u teškom zdravstvenom stanju, upućene u Univerzitetski klinički centar Kosova u Prištini.

Od zadobivenih povreda preminula je Z.M. (15).

Portparol policije u Uroševcu Kanun Veselji rekao je medijima u Prištini, da je starija sestra pokušala da spasi mlađu. Nakon pada, starija je na liječenju u bolnici.

“Slučaj je otvoren kao samoubistvo. Preminula je krenula da skoči, a u pokušaju da je spase, pala je i druga djevojka”, rekao je Veselji.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.