Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dvostruki ubica iz Pljevalja pekao “zanat” po Bosni i Hrvatskoj

dragicevic

Goran Dragićević (47), kojeg su preksinoć likvidirali specijalci crnogorske policije nakon što je ubio bivšu suprugu Slobodanku i njenog muža Radoša Terzića u Pljevljima, devedesetih godina bio je pripadnik Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana, i učestvovao je u zločinačkim pohodima na ratištima u Hrvatskoj i Bosni.

Po povratku sa ratišta u Crnu Goru postao je jedan od vođa navijačke grupe “Delije”.

Nije se ni u čemu eksponirao, niti ponašao problematično. U braku sa Slobodankom dobio je kćerku, koja sada ima 20 godina.

Razveli su se prije desetak godina, navodno zbog njene preljube, jer je započela vezu s Radošem Terzićem, svojim tadašnjim šefom.

– Poslije razvoda, kćerka je ostala kod majke, ali je stalno posjećivala oca, koji se preselio u Budvu, gdje se bavio preduzimačkim poslovima. Od toga je živio dobro. Navodno je čuo da njegovu ćerku očuh zlostavlja i to je bio okidač da presudi Slobodanki i Radošu – kaže za Blic sagovornik iz istrage.

Nekoliko policajaca i forenzičara navodno je umalo stradalo od eksploziva koji je Dragićević ostavio u policijskom automobilu, koji je ukrao prije nego je ubijen u akciji Specijalne antiterorističke jedinice.

To je podgoričkim Vijestima nezvanično potvrđeno iz Tužilaštva.

“U cilju istrage ne možemo govoriti o vrsti i količini ekplozivnih naprava”, rekli su iz Tužilaštva.