EU u fokusu

Predsjedavajući Predsjedništva BiH

Dodik u Briselu uručuje odgovore na dodatna pitanja EK

04/03/2019

Programom posjeta predviđen je sastanak s potpredsjednicom Evropske komisije i visokom predstavnicom EU za vanjske poslove i sigurnosnu politiku Federicom Mogherini i evropskim komesarom za susjedsku politiku i pregovore o proširenju Johannesom Hahnom

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik boravit će danas u radnoj posjeti institucijama Evropske unije u Briselu i uručiti odgovore na dodatna pitanja iz Upitnika Evropske komisije komesaru Johannesu Hahnu.

Programom posjeta predviđen je sastanak s potpredsjednicom Evropske komisije i visokom predstavnicom EU za vanjske poslove i sigurnosnu politiku Federicom Mogherini i evropskim komesarom za susjedsku politiku i pregovore o proširenju Johannesom Hahnom.

Po završetku susreta predviđeno je uručenje odgovora na dodatna pitanja iz Upitnika Evropske komisije i zajednička fotografija predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, potpredsjednice Evropske komisije i komesara.

Nakon zasebnog susreta Dodika i Hahna bit će održana zajednička konferencija za novinare, najavljeno je iz Predsjedništva BiH.

Komentari

Autor: Fena

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.