Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Gledao kako mu sin gine u BMW-u koji su dva sata prije nesreće zajedno kupili

nis-saobracajna
FOTO: Novosti.rs

Policijski službenik Marko Zlatanović (28) iz Niša poginuo je u saobraćajnoj nesreći u petak uvečer kod Kuršumlije, kada je vozilom BMW udario u autobus, dok je njegov otac Dragan, koji ga je pratio u drugom automobilu, teško povrijeđen.

Kako saznajemo, te večeri otac i sin Zlatanović su otišli u Kuršumliju da bi kupili automobil. Poslije završene kupovine, Marko je sjeo u BMW, dok je otac bio u drugom automobilu i krenuli su ka Nišu kući. Međutim, iz još neutvrđenih razloga BMW kojim je upravljao Marko udario je lijevom stranom u “Lastin” autobus. Od siline udarca vozilo se okrenulo i u tom trenutku na BMW je naletio automobil kojim je upravljao Markov otac Dragan. Nesretni mladić je od zadobijenih povreda preminuo na licu mjesta.

Njegov otac je teško povrijeđen i prebačen je u Klinički centar Niš.

Marko Zlatanović (28) je poginuo na licu mjesta

– Ne mogu da vjerujem šta se desilo, poznavala sam ga, bio je dobar mladić. I porodica mu je divna. Uvijek dobre volje, dobar drug, prijatelj, jako sam uznemirena. Dokle će se ovakve stvari dešavati… Ovo je strašno – rekla je za “Blic” drugarica poginulog mladića koja je u suzama prokomentarisala vijest.

Stradali mladić radio je u Odsjeku za suzbijanje kriminaliteta, tačnije na suzbijanju krađa vozila. Prema saznanjima „Blica”, završio je Geografski fakultet, a u policiji je bio zaposlen pet godina.

– Tuga! I za porodicu i za sve nas koji smo ga poznavali, družili se i radili sa njim. Bucko, kako smo zvali Marka, bio je divan momak i kolega. I otac mu je bio policajac, pa je od njega povukao taj gen. Prije godinu dana se oženio, a u maju ove godine supruga i on su dobili kćerkicu. Živio je za njih dvije. Jadne one! Učinićemo sve da im pomognemo objema, da djevojčicu izvedemo na put – rekao je za „Blic” jedan Markov kolega koji nije mogao da vjeruje da je Bucko stradao u saobraćajnoj nesreći.

I Markov otac Dragan, kako saznaje “Blic” u niškom Kliničkom centru, priključen je na aparate za disanje i smješten je na odjeljenju neurohirgije. Dragan Zlatanović je cio radni vijek proveo u policiji. Prije penzionisanja radio je u Interventnoj jedinici.