Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hillary Clinton pozlilo, ranije otišla s obilježavanja 11. septembra

hillary-clinton

Demokratska kandidatkinja na američkim predsjedničkim izborima Hillary Clinton ranije je nego je bilo predviđeno napustila u nedjelju obilježavanje obljetnice atentata 11. septembra u New Yorku jer joj je pozlilo, rekli su iz njezine kampanje, ali je ona nakon nekog vremena kazala da se “osjeća sjajno”.

“Tokom svečanosti, postalo joj je jako vruće i otišla je u newyorški stan svoje kćeri Chelsea, od kuda je javljeno da joj je bolje”, stoji u saopćenju.

Bivša prva dama sudjelovala je na komemoraciji 15. obljetnice atentata 11. septembra gdje je minutom šutnje, kao i njezin republikanski protivnik u utrci za Bijelu kuću, odala počast žrtavama napada.

Republikanski milijarder mjesecima ponavlja da bivša šefica američke diplomacije (68) ima zdravstvenih problema, pa ne može biti izabrana za predsjednicu.

Clinton je s obilježavanja otišla u stan svoje kćeri Chelsea na Manhattanu, a nakon nekog vremena izašla je van, novinarima objavila da se “osjeća sjajno” te se uputila prema svojem domu u Chappaquai, prenosi Hina.