Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Huffington Post: Šifra za seks u Bijeloj kući je “bosanski problem”

melania_donald

“Otpadnik i Renesansa raspravljaju o bosanskom problemu”. Kad začuju te riječi agenti američke tajne službe bit će sigurni – Donald Trump i Melanija vode ljubav.

Naime, za sve što će Trump raditi unutar i izvan Bijele kuće tajna služba ima šifre, a sudeći prema pisanju Huffington Posta, šifra za seks je “bosanski problem”. Kao što možete pretpostaviti, Otpadnik je Donald, a Renesansa je njegova supruga Slovenka.

Ipak, za šifru nije zaslužan Trump, već njegov prethodnik Barack Obama koji je prije osam godina užem krugu savjetnika dao do znanja da mogu očekivati da će se on i Michelle kad tad poseksati unutar Bijele kuće.

“Nije rekao da će se sigurno seksati, no nije to ni isključio. Nije isključio ni mogućnost da će se poseksati više nego jednom”, rekao je njegov bliski suradnik.

Sudeći po njegovim riječima, Obama je bio svjestan da se protiv svog seksualnog nagona ne može boriti pa bi dao Michelle do znanja što želi, a onda bi seks ugurali u svoje pretrpane rasporede.

Tokom 19. stoljeća bilo je potpuno normalno da se predsjednički par seksa u Bijeloj kući, no s vremenom je ta praksa postala rjeđa. Posljednji predsjednik koji se redovno seksao u Bijeloj kući bio je Calvin Coolidge, čiji je seksualni život sa suprugom Grace postao intenzivniji nakon što im je umro mlađi sin.

U slučaju da Donald i Melania zaista krenu razgovarati o Bosni, iako nije baš jasno zašto bi to napravili, agenti će morati reći da “razmatraju Bosansko pitanje”. Kako piše Huffington Post, bosanske vlasti nisu bile raspoložene za komentiranje “bosanskog problema”.