Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

tužna priča

Poruke djevojčice Hajnalke iz Srbije

hajnalka
FOTO: kurir

Posljednji video objavila je dva dana prije nesretnog događaja, na kojem se vide mladić i djevojka koji su doživjeli saobraćajnu nesreću

– Želim ljubav. Ne prijatelja! Nekoga ko je uvijek sa mnom. Da neko ozbiljno shvati šta je sa mnom. Da možemo obostrano da vjerujemo jedno drugom – glasio je jedan dio poslednjih statusa na Facebooku Hajnalke P. (15) iz Sente, koja je sebi oduzela život, pišu srbijanski mediji.

Riječ je o učenici OŠ „Turzo Lajoš“ iz Sente. Nju je pronašao hranitelj Z. J., a ljekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Na njenom Facebook profilu vide se fotografije na kojima je obučena u crno.

Posljednji video objavila je dva dana prije nesretnog događaja, na kojem se vide mladić i djevojka koji su doživjeli saobraćajnu nesreću. Momak te djevojke je poginuo, dok je ona ostala u invalidskim kolicima i tužna odlazi na groblje. Iznad videa je napisala: „Ovo je tužno.“

– Želim da neko bude sa mnom u bilo koje vrijeme, da mogu da ga zagrlim, pravu ljubav. Nešto što nije zasnovano na lažima i interesima. Hoću li imati tako nešto? Ili će to da ostane samo san? – napisala je Hajnalka u svom posljednjem statusu u životu.