Globus

Nesreća u Hrvatskoj

Jezivi prizori: Mladi vozač Hyundaija poginuo pretičući Smart (FOTO)

24/02/2020

Nesreća se dogodila jučer u 16:40 kada je 24-godišnji vozač iz Rovinja automobilom Hyundai Accent počeo pretjecati automobil Smart koji je vozio 72-godišnjak iz Rovinja

Jedna osoba je poginula, a tri su ozlijeđene u sudaru tri vozila danas poslijepodne na cesti Rovinj – Rovinjsko selo u naselju Turnina, objavila je hrvatska policija.

Nesreća se dogodila jučer u 16:40 kada je 24-godišnji vozač iz Rovinja automobilom Hyundai Accent počeo pretjecati automobil Smart koji je vozio 72-godišnjak iz Rovinja.

Prešavši u lijevu kolničku traku Hyundai se frontalno sudario s Mercedesom, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 67-godišnjak iz Rovinjskog sela. Od siline frontalnog sudara Hyundai se odbio do trećeg vozila Smarta, koji se prevrnuo na krov, javlja Index.hr.

Dvadesetčetverogodišnji vozač Hyundaija smrtno je stradao na mjestu nesreće. Ozlijeđena su i druga dvojica vozača, Mercedesa i Smarta te 66-godišnja suvozačica iz Mercedesa, također iz Rovinjskog sela. Prevezeni su u pulsku Opću bolnicu.

Rovinjski vatrogasci na Facebooku su objavili fotografije nakon nesreće.

“Nažalost, slike govore više od riječi – stravično”, napisali su.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.