jedna osoba poginula

Jezivi prizori na mjestu eksplozije u Beogradu, svjedokinja: Detonacija podigla trafiku (VIDEO)

bg

Policija koja je ubrzo stigla na mjesto nesreće najprije je obezbijedila čitav kvart i nikome nije bilo dozvoljeno da priđe.

Radnica trafike u Aberdarevoj ulici u Beogradu ispričala je reporterima Nova.rs da eksplozija plinske boce koju su radnici koristili za zavarivanje, bukvalno pomjerila njen lokal, kao i da je u prvi mah pomislila da je nešto unutra eksplodiralo.

“Sve se zatreslo, trafika mi se pomjerila, imala sam utisak da sam u trenutku ogluhila. Istračala sam napolje, i vidjela radnike koji trče. Bilo je jezivo. Srča od razbijenog stakla bila je svuda. Čula sam da su povrede tih radnika tolike da su gotovo neprepoznatljivi”, ispričala je radnica.

Prema nezvaničnim informacijama, povrijeđeni su ostali bez ekstremiteta.

Policija koja je ubrzo stigla na mjesto nesreće najprije je obezbijedila čitav kvart i nikome nije bilo dozvoljeno da priđe.

Eksploziju plinske boce ispred zgrade RTS i Pete beogradske gimnazije izazvala je varnica u trenutku kada su je radnici pakovali. Od siline detonacije jedan radnik je ostao na mjestu mrtav, a svjedoci su kazali da je prizor bio zastrašujući.

Snažna detonacija uznemirila je Beograđane oko 9:45 sati. Detonacija se čula u centru Beograda, kao i na Novom Beogradu.