Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jovanović: Šešelju nije mjesto u našim životima

cedomir-jovanovic

Tokom posjete Kuli, u “Maratonu za Vojvodinu”, predsjednik LDP Čedomir Jovanović osvrnuo se na današnju izjavu Vojislava Šešelja, predsjednika Srpske radikalne stranke, u kojoj navodi da bi država mogla da se nagodi i pomiluje Zvezdana Jovanovića i Milorada Ulemeka Legiju.

Njegov stav vam prenosimo u cjelosti:

“Ne znam da li je Šešelj bolestan ili ne, lično mu ne želim ništa loše, ali znam da nije normalan i da ni njemu ni njegovoj politici nije mjesto u našim životima u 2016. godini. Kada se on bavio politikom i kada je ta politika uticala na svakoga od nas, mi smo bili najnesretnije evropsko društvo. Šešeljeva politika je od Srbije i nas napravila svjetsku sramotu i bruku. Sve ćemo učiniti da mu stanemo u ovoj kampanji na put, da stanemo na put njegovoj namjeri da pomiluje Legiju pošto nam Legija pokloni svoju istinu, kojom su se bavili sudovi ove zemlje, procijenivši da na takav način da je osuđen na maksimalnu zatvorsku kaznu”, napisao je Jovanović na svom Facebook profilu i portalu Liveberalno demokratske partije Srbije.

Ni Šešelju, ni njegovoj politici, nije mesto u našim životimaČedomir Jovanović: “Šešeljeva politika je od Srbije i nas napravila svetsku sramutu i bruku. Sve ćemo učiniti da mu stanemo u ovoj kampanji na put. Da stanemo na put njegovoj nameri da pomiluje Legiju pošto nam Legija pokloni svoju istinu, kojom su se bavili svi sudovi ove zemlje, procenivši je na takav način da je osuđen na maksimalnu zatvorsku kaznu.”

Posted by Liberalno demokratska partija on Saturday, April 9, 2016