Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

hrvatska

Kamion probio ogradu na autoputu kod Nove Gradiške

nesreca – gradiska

Kamion je probio zaštitnu ogradu i prešao na suprotnu stranu autoceste između Nove Gradiške i Okučana. U tom trenutku iz drugog smjera nije bilo puno automobila, ali prema kamionu je išao drugi kamion

Autocesta A3 između Okučana i Nove Gradiške, utorak ujutro. Probijena zaštitna čelična ograda koja dijeli vozne trake suprotnih smjerova, dva razbijena tegljača, jedan iz Srbije, drugi iz Sjeverne Makedonije i čovjek koji se drži za glavu, moguće je da se radio o jednom od sudionika strašne nesreće koja je, samo čudom, prošla bez žrtava.

Jer jedan od kamiona probio je zaštitnu ogradu i prešao na suprotnu stranu autoceste. U tom trenutku iz drugog smjera nije bilo puno automobila, ali prema kamionu je išao drugi kamion koji ga je nekako uspio izbjeći nakon čega je sletio s ceste. Vozači su prevezeni u bolnicu, ali kako saznaje 24sata.hr, nisu teže ozlijeđeni.

Kako su rekli iz policije, tegljač je srušio desetke metara ograde.

Prema sadašnjim informacijama jedan od kamiona je zahvatio travu pored zaustavne trake u zanošenju je probio zaštitnu ogradu između dvije trake autoceste. U tom trenutku iz suprotnog smjera je naišao drugi kamion, vozač je u izbjegavanju sudara sletio s kamionom s autoceste. Više detalja o nesreći imat ćemo nakon što se završi uviđaj. Saobraćaj na tom dijelu auto ceste teče usporeno – rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko – posavske.

Čitatelj 24sata prolazio je tom dionicom netom nakon sudara.

– Vidio sam probijenu ogradu, bilo je teško proći jer je na cesti bilo dosta krhotina. Morali smo prolaziti između kamiona. Baš je izgledalo jako, jako gadno – ispričao je čitatelj.