Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"obrisani komentari"

Kolinda Grabar – Kitarović pravda se na Twitteru, negativne komentare briše

kolinda

O “nezgodnoj slučajnosti” Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se danas na Twitteru, pokušavajući se malo “izvaditi”… Objavila je post iz kojeg bi nepućeni mogli zaključiti kao da je njen suprug na udaru javnost zbog izgovorenih neistina

“Prije nego nastavim s pozdravima, željela bih istaknuti dvije vrlo bitne činjenice. Prvo, Jakov… Prenosim njegove pozdrave vama, on večeras, nažalost, nije mogao biti s nama zato što je naša kći doputovala sa studija u Americi i, znate, neko mora brinuti o porodici kad mene nema. Ali vas on srdačno pozdravlja!”, kazala je Kolinda Grabar-Kitarović u nedjelju oko 19 sati, primjećuje RTL.

No, suprug aktuelne hrvatske predsjednice koja se bori za novi mandat, Jakov Kitarović je u tim trenucima bio u Sisku, gdje je hrvatska hokejaška reprezentacija igrala utakmicu olimpijskih pretkvalifikacija protiv Srbije, koja je počela u nedjelju u 17 sati.

O ovoj “nezgodnoj slučajnosti” Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se danas na Twitteru, pokušavajući se malo “izvaditi”… Objavila je post iz kojeg bi nepućeni mogli zaključiti kao da je njen suprug na udaru javnost zbog izgovorenih neistina.

“Ne dirajte mi Jakova! Jakov je tamo gdje Hrvatska pobjeđuje. Jer Jakov ZNA!”

Na tu objavu odmah su uslijedili komentari, no neki su vrlo brzo obrisani. Ali, na ovoj društvenoj mreži korisnike obavještavaju koji su komentari izbrisani.

A, hrvatska predsjednica sa svog je tweeta odlučila maknuti negativne komentare, očito ne znajući da to na Twitteru nije preporučljivo i učinkovito.

Evo komentara koji su sakriveni…

Jedan od onih čiji je komentar sakriven, bio je uporan pa je “obavijestio” ostale pratioce o tome…