Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Koža ubice Jelene Marjanović ostala ispod njenih noktiju

-jelena-marjanovic

Pjevačica Jelena Krsmanović Marjanović (32) iz Borče prije nego što je ubijena posvađala se sa suprugom Zoranom, piše Kurir.

Jelena i Zoran razmijenili su u subotu prije podne, nekoliko sati prije zločina, telefonske poruke u kojima dominira ljubomora. U strahu da mu se sin ne ubije, Zoranov otac je poslije vijesti o smrti snahe Jelene sklonio oružje iz kuće.

Policija je jučer Zoranu Krsmanoviću produžila zadržavanje na još 24 sata u svojstvu osumnjičenog koji bi mogao da dovede do počinioca ubistva.

Kako prenose srbijanski mediji policiji je sumnjivo i to što se ne poklapaju izjave svjedoka i njenog muža da je u kritičnom periodu bio u automobilu, odnosno da je pješice prolazio tim dijelom Crvenke i Borče.

[yuzo_related]

Najnoviji detalji iz istrage ubijene pjevačice Granda Jelena Marjanović pokazuju i da su ispod njenih noktiju nađeni tragovi. Jelena se borila za život do posljednjeg trzaja, a ispod njenih noktiju je ostala koža zlikovca.

– Prema dosadašnjim saznanjima, između Jelene i ubice došlo je do borbe. Na osnovu nađenih tragova pretpostavlja se da ga je ona izgrebala po licu ili tijelu, pa su na njemu vjerovatno vidljive rane i povrede koje su nastale tokom borbe sa žrtvom – rekao je izvor iz policije novinarima.

Analiza DNK materijala uzetog ispod noktiju ubijene bit će završena danas.

Jelenin muž Zoran Marjanović prošao je, pak, drugi put poligrafsko testiranje, a i dalje ima mnogo nedoslijednosti u njegovim odgovorima.