Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Globus

Kraljica Elizabetha II o pogibiji Diane: Očito je neko podmazao kočnice

16/08/2015

U posljednje vrijeme britanski mediji pišu da je kraljica Elizabetha II nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginula princeza Diana, kazala kako je najvjerovatnije “neko podmazao kočnice na automobilu”.

Prema pisanju britanskog lista “Telegraph”, koji se poziva na knjigu Ingrid Seward “Kraljičin govor”, navodi se kako je britanska kraljica Elizabetha II odmah nakon nesreće 1997. godine kazala da su najvjerovatnije “kočnice na automobilu bile podmazane”.

Spisateljica Seward u svojoj knjizi navodi kako prva reakcija kraljice Elizabethe II, nakon što je saznala da je Diana teško povrijeđena u nesreći, zapravo govori o “komplikovanom i nesvakidašnjem odnosu između dvije žene”.

Također u ovom djelu je napisano i to da su kraljica i princeza u početku bile veoma bliske, ali da se to u kasnijem periodu promijenilo, nakon što su mediji pokazivali sve više interesovanja za princezu.

Bivša žena prijestolonasljednika princa Charlesa, princeza Diana 1997. godine i biznismen Dodi Fayed poginuli su u saobraćajnoj nesreći u Parizu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.