Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

napad u zagrebu

“Ljudi, iskrvarit ću”: Objavljen snimak nakon što je pijan izbo dvojicu muškaraca (VIDEO)

0f7e84de039f6d2a6d8a

– Dobio sam ubodnu ranu tu, rekao je jedan od dvojice ozlijeđenih muškaraca radnicima Hitne pomoći

Policija je objavila detalje obračuna koji se dogodio oko 18.40 sati u ugostiteljskom objektu u Zagrebu. Pijani 31-godišnjak s 2,2 promila oštrim je predmetom izbo dvojicu muškaraca pa pobjegao. Policija ga je brzo uhvatila.

Policija je izvijestila da se 31-godišnjak pod utjecajem alkohola (2,29 g/kg) sukobio se s dvojicom muškaraca (33,38) prvo verbalno, a potom i fizički nakon čega im je oštrim predmetom nanio ozljede. Kolima hitne medicinske pomoći 33-godišnjak je prevezen u KB Sveti Duh, dok je 38-godišnjak prevezen u KBC Sestre milosrdnice. Obojica su teško ozlijeđeni, a osumnjičeni se nakon sukoba, udaljilo s mjesta događaja. Policijski službenici dali su se u potragu za njim te ga ubrzo uhapsili i doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje koje je u toku.

– Dobio sam ubodnu ranu tu, rekao je jedan od dvojice ozlijeđenih muškaraca radnicima Hitne pomoći. Podignuo je majicu, a službenica Hitne je rekla da ju pritisne.

– Ljudi, iskrvarit ću. Cugali smo, ali mi nikoga nismo napali – rekao je drugi ozlijeđeni muškarac kojem je krvarila ruka.

Sniak načinjen odmah nakon sukoba objavio je portal 24sata.hr.