Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Lovci u žbunju pronašli leš polunage žene

hro-zeleznik-pronadjen-le_620x0
Foto: Novosti.rs

Tijelo nepoznate žene pronađeno jeu nedelju ujutru oko 7.30 u šumarku blizu Ibarske magistrale u Srbiji. Njeno tijelo su otkrili lovci, a rezultati obdukcije pokazat će tačan uzrok smrti.

Rano ujutru grupa lovaca pronašla je tijelo koje je ležalo u žbunju, nekoliko stotina metara od magistrale, u zabačenom i teško pristupačnom šiblju. Navodno je bila polunaga, pa prema nezvaničnim informacijama, postoji sumnja da je silovana i da je umrla nasilnom smrću, pišu Večernje novosti.

Kako tvrdi jedan od lovaca, žena je imala rupu na glavi, koja je, kako pretpostavlja, nastala od udarca.

Na licu mjesta bili su vidljivi krvavi tragovi, a pored tijela pronađene su i stvari koje je nesrećna žena nosila u rukama.

– Pored nje sam video kese iz kupovine, kafu, cigare, a razbacano je bilo i dosta para. Zbog toga pretpostavljam da se možda na tom mestu prostituisala, pa je došlo do incidenta, priča lovac Dragan Antić.

Kako kažu lovci, u pitanju je bila Romkinja i pretpostavili su da je iz obližnjeg romskog naselja.

– Kada je došla policija nakon našeg poziva, došao je i jedan mladić iz obližnjeg naselja da je identifikuje, ali je nije prepoznao – priča Dragan za Blic.

Lovci su odmah alarmirali policiju, na čiji poziv je stigla i Hitna pomoć.

– Ljekari su mogli samo da konstatuju smrt. Riječ je o ženskoj osobi starosti između četrdeset i pedeset godina – rekli su iz Hitne pomoći.

Zemljani put do mjesta gdje je pronađena vodi nekoliko stotina metara od Ibarske magistrale, u blizini toplane i pumpe na Čukarici. Kod auto-otpada i nekoliko improvizovanih baraka nalazi se skretanje za šumarak. Ljudi koji žive u blizini nisu čuli ništa čudno, niti su primijetili da je iko prolazio protekle noći i večeri. Prema njihovim riječima, jedini put iole prohodan do žbunja gde je bilo tijelo, vodi pored njihovog naselja.

– Bilo šta da smo primijetili, istrčali bismo da pomognemo – priča Omer M., koji živi u blizini mjesta gde je tijelo otkriveno.

– Ona nije žijvela ovde, niti je mi poznajemo. Mi smo čuli da je živjela u Barajevu, da je nju neko napao dok je čekala autobus i da je onda odvukao. Pored nje su valjda našli telefon i neka dokumenta.

Kako javlja Blic, pored tijela pronađena je i uplatnica adresirana na mušku osobu u samom centru grada. Na koverti je pisalo i žensko ime sa istom adresom i brojem telefona, ali na adresi novinari Blica nisu zatekli nikoga.

Komšije kažu da je u tom stanu, u potkrovlju zgrade, nekada živjela starija žena od preko 90 godina, koja je preminula prije par godina. Potom je stan pripao jednom gospodinu, ali on u njemu ne živi. Međutim, komšije su rekle da je stan povremeno obilazila jedna starija gospođa.