Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Majka dvoje djece izvršila samoubistvo skočivši sa sedmog sprata

soliter samoubistvo

Velika tragedija dogodila se u Paraćinu u subotu navečer kada je M. P. (31), majka dvoje dece, izvršila samoubistvo skočivši sa sedmog sprata solitera u centru grada, jedne od najviših tamošnjih zgrada.

Nesretna žena davala je znake života kada je došla Hitna pomoć, ali je ubrzo preminula u bolnici. Prema priči stanara, koji su u potpunom šoku, niko nije vidio šta se desilo, ali su svi čuli jak tresak. Kažu da je žena radila u agenciji za čišćenje “Ema plus” koja je održavala njihovu zgradu i da su je zato povremeno viđali kako čisti, ali u soliteru nije živila, pišu Večernje novosti.

Prema riječima Predraga Andrejića, jednog od stanara, žena je ušla u prostor gdje su protivpožarne stepenice i skočila sa njih. Pala je na automobil vlasništvo advokata koji živi u toj zgradi, a zatim na beton.

Nesrećna žena je, kako pišu Večernje novosti, živila u prigradskom naselju Dankovo do prije nekoliko mjeseci, kada se razvela i vratila roditeljima u obližnje selo. Kod supruga je ostalo njeno dvoje maloljetne djece, sin koji pohađaju šesti i kćerka koja ide u drugi razred osnovne škole. Odvajanje od djece joj je veoma teško palo, a potvrđeno je da je Marija Paunović imala i psihičke probleme.