Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Globus

Majka i sin poginuli jer nisu imali novca da plate struju

21/04/2017

M. M. (46) isin D. M. (16) poginuli su od strujnog udara, kada je na njihovu kuću u aleksinačkom selu Glogovica pala žica pod naponom.

Tragedija se dogodila u srijedu, a majka je stradala prilikom pokušaja da pomogne sinu.

Ranko Filipović iz susjednog sela Lužane kaže da je dobro poznavao porodicu koju je zadesila nesvakidašnja tragedija.

Njima je prije mjesec isključena struja, jer nisu imali para da plaćaju račune. Zbog velike hladnoće priključili su se nekom žicom, koju je vjetar otkačio pa su i majka i sin nastradali od strujnog udara, prenosi Kurir.rs.

Povodom ovog tragičnog događaja jutros su se ispred zgrade Elektroprivrede Srbije u Aleksincu okupili mještani, komšije nastradale majke i sina, koji su na ovaj način željeli da im odaju poštu.

Među okupljenima našla se i Snežana Petrović koja i sama teško živi, a zbog nezavidne materijalne situacije njen dug za struju je milionski.

– Dugujem za struju milion i 600 hiljada dinara. U kući odgajam i dva unučeta, živimo u mraku, ne mogu da okupam djecu, da im skuham toplu hranu, nemamo grijanje. Prije 20 godina mi se muž povrijedio, bio je dugo u bolnici, tada smo zapali u dugove. Tražila sam pomoć od svih, niko nam ništa nije dao. Morala sam da ga liječim i odatle ovaj dug – jada se nesretna žena.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.