Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Srbija

Majka nestale djevojke objavila potresno pismo na Facebooku koje para dušu (FOTO)

biljana

Biljaninoj porodici se ljetos javio čovjek iz Novog Sada koji tvrdi da ju je vidio u Grčkoj i razgovarao sa njom

Biljana Đorić je nestala 2. decembra 2015. godine kod restorana “Zadužbina” u Kraljevu, gdje je na kiosku uzela cigarete, ostavila pasoš i telefon i rekla: “Doći će neko da uzme ovo.” Prije toga, djevojka se iz Kosovske Mitrovice, gdje studira, dovezla taksijem do grada. Od tada joj se gubi svaki trag.

U nedjelju se navršilo tačno tri godine kada je Biljana posljednji put viđena, a njena majka napisala je tim povodom dirljivu poruku na Facebooku.

– Teško je, preteško, naročito danas. Tri godine živim u paklu. Kako je moja duša, nisam znala da i ona može da boli, ali boli i te kako. Htjela sam da se izvinim porodici zbog svega, zato što nisam ista osoba kao prije, ali kako ću drugačije, jednostavno to je jače od mene. Ali hvala im na razumijevanju, tu su uvijek uz mene. Htjela sam da zahvalim i ljudima koji su tu uvijek da mi pruže podršku. Zahvaljujem Igoru Juriću, Stevanu, Dajani, Ireni Bulatović, Ivi, Nikoli, Bogdanu i izvinjavam se ako sam nekog propustila, nadam se da mi neće zamjeriti. Nikada neću odustati do posljednjeg atoma snage. Jednostavno moram, jer to nije igla da se može izgubiti. A vi koji znate, neka vam proradi ljudskost ako je uopšte imate. Biljo, volimo te svi i molim te nađi načina da nas spasiš i tvoja odluka će biti poštovana – dirljiva je poruka njene majke Vesne, koja je osvanula na njenom Facebook profilu.

Inače, Biljaninoj porodici se ljetos javio čovjek iz Novog Sada koji tvrdi da ju je vidio u Grčkoj i razgovarao sa njom. Biljana je navodno tada viđena u grčkom ljetovalištu, gdje je radila u jednoj prodavnici. Novosađanin koji je s njom tada razgovarao, slučaj je prijavio policiji, a Biljana mu je tada rekla da živi u selu pored Soluna.