Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Globus

Migrant tvrdi da ga je prebila policija, objavljene i fotografije? (FOTO)

02/08/2018

Volonterska organizacija No Name Kitchen na Facebooku je objavila fotografije pretučenog muškarca i tvrdi da je njega i njegove prijatelje pretukla hrvatska policija.

“U utorak navečer, za vrijeme večere s volonterima u Velikoj Kladuši, prišao nam je čovjek i pitao možemo li ga pregledati. Rekao nam je da je hrvatska policija pretukla njega i njegove prijatelje’. Ovako su mu izgledala leđa deset minuta nakon što su ga prisilili da se vrati s granice”, piše u objavi uz priložene fotografije, prenosi Index.hr.

Ovo nije prvi put da nevladine organizacije optužuju hrvatsku policiju za nasilje nad migrantima na granici. Ali, Sindikat policijskih službenika nedavno je javno pohvalio granične policajce.

Zbog ovakvih i sličnih navoda su u nedjelju reagirali i iz Sindikata policijskih službenika. Pitaju se gdje su nestale fotografije policije koja pomaže migrantima.

“Naprosto je nemoguće da su se svi policijski službenici preko noći počeli ponašati suprotno”, poručili su.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.