Novi sad

Misteriozna smrt djevojke čije je tijelo pronađeno smrznuto: Napolju je bila nekoliko dana

ns

Prema nezvaničnim informacijama, tijelo djevojke pronašao je jedan čovjek koji je iz manastira krenuo u šetnju

Tijelo za sada neidentifikovane žene, koja je pronađena juče popodne u blizini manastira u Beočinu, trenutno je u novosadskom Institutu za sudsku medicinu i kako saznaje Blic riječ je o četrdesetogodišnjoj Novosađanki, a policija još nije utvrdila da li je u pitanju nasilna smrt.

– Obdukcija je odložena za sutra zato što je tijelo smrznuto što ukazuje na činjenicu da je ono bilo napolju barem nekoliko dana. Žena je pronađena polunaga i njenu smrt karakterišemo kao sumnjivu, jer je pronađena stotinak metara iza manastira iznad zapuštene ekonomije gdje tokom zime skoro i da nema prolaznika. Ipak, preliminarni pregled tijela nesretne djevojke ukazuje na to da na njoj nema vidljivih povreda koje bi mogle da ukazuju na to da je ubijena, ali moramo sačekati sve obdukcione analize kako bi smo bili sigurni u ove tvrdnje – priča za Blic izvor iz policije čiji pripadnici i dalje pretražuju teren gde je pronađena djevojka.

Kažu i da su netačne informacije koje su se pojavile u pojedinim medijima da nesretnoj devojci fale prsti sa jedne ruke.

– Istina je da ima manje povrede na jednoj ruci, ali izgleda da su one nastale nakon smrti vjerovatno djelovanjem životinja. Svakako čekamo detaljan izvještaj sa obdukcije i onda ćemo znati šta se zapravo desilo – priča izvor.

Prema nezvaničnim informacijama, tijelo djevojke pronašao je jedan čovjek koji je iz manastira krenuo u šetnju.

Uviđaj su izvršile forenzička ekipa i stručnjaci odseka za krvne i seksualne delikte koji i danas skupljaju neophodne informacije u vezi sa ovim slučajem u nadi da će što pre identifikovati nesretnu djevojku i utvrditi uzrok njene smrti.