Mladi par došao u goste na svadbu, u apartmanu ih našli mrtve

hrvatska-policija-svadba-smrtni slucaj

Tijela 22-godišnje L.N. iz Varvari i 27-godišnjeg P.B. iz Poreča u Hrvatskoj pronađena su jučer ujutro u apartmanu agroturizma Milena u mjestu Bačva kod Višnjana, piše Jutarnji list.

Mladić i djevojka bili su gosti na svadbi u agroturizmu u kojem su prespavali zajedno s još 18 uzvanika. Kada se ujutro u 9.30 sati nisu pojavili na doručku, njihovi prijatelji zabrinuli su se šta se dogodilo. Jedan od uzvanika otišao ih je potražiti u apartman gdje je pronašao njihova beživotna tijela.

Uviđaj je započeo oko 13 sati, a predvodio ga je zamjenik županijske državne odvjetnice Eddy Putigna. Prema njegovim riječima, postoji sumnja na nasilnu smrt. Glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Vitasović, rekla je da su tijela preminulih prevezena u Opću bolnicu u Pulu gdje će tokom današnjeg dana provesti obdukcija kojom će se utvrditi uzrok smrti. Također, naloženo je i provođenje novih dokaznih radnji da bi se rasvijetlile sve okolnosti tragičnog događaja.

Prema neslužbenim informacijama, iako je riječ o nasilnoj smrti, što je policijska kategorija koja uključuje svaku smrt koja nije prirodna, ne sumnja se na ubistvo. Određene okolnosti upućuju da bi se moglo raditi o predoziranju, međutim preciznije će informacije biti poznate kada se izvrši obdukcija i dovrši istraga.