Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Veljko Ilijić

Mladi policajac je imao velike planove, a onda je stradao u stravičnoj nesreći

policajac-sudar

Kako nezvanično saznaje Blic, Ilijić je izgubio kontrolu nad vozilom marke “golf” vjerovatno zbog neprilagođene brzine te je sletio sa puta

Policajac Veljko Ilijić (27) iz Čelareva u Srbiji uskoro je trebalo da se ženi, podigao je kredit, kupio kuću i planirao bračni život sa vjerenicom Milenom.

Poginuo je u svom kraju, na putu Gložan – Čelarevo sletio je “golfom” s puta, a suvozač Ilija Đ. (21) zadobio je teške tjelesne povrede. Mladiću se jutros stanje pogoršalo i on se nalazi u kritičnom stanju.

Mladi policajac Ilijić je sahranjen danas na lokalnom groblju u Čelarevu. Bio je zaposlen u policijskoj stanici u Beočinu. Kobne večeri nije bio na dužnosti, a kako nezvanično saznajemo, bio je kod svog kuma i sa njegovim bratom Ilijom krenuo do benzinske pumpe da natoči gorivo i kupi neke potrepštine.

Mještani Čelareva zatečeni su viješću da je Veljko poginuo i za njega kažu da je bio “momčina i po” – za primjer svakome.

– Svi smo u šoku. Bio je divan momak, dobar, čak i pomalo povučen. Nije bio jedan od onih galamdžija spremnih za kafanu. Čak mislim da nije ni pio – priča jedan od Ilijićevih komšija.

Da tragedija bude veća, policajac Ilijić je uskoro trebalo de se vjenča sa djevojkom Milenom. Kako komšije kažu, podigao je stambeni kredit, kupio kuću i sa vjerenicom je počeo da je oprema namještajem.

– Strašno je to što im se desilo – dodaje sagovornik.

U Kliničkom centru Vojvodine kažu da je Ilija Đ. zadobio teške tjelesne povrede u vidu politrauma te da se nalazi na Odjeljenju reanimacije Urgentnog centra na daljem liječenju i intenzivnoj terapiji. Stanje mu se pogoršalo i životno je ugrožen.

Kako nezvanično saznaje Blic, Ilijić je izgubio kontrolu nad vozilom marke “golf” vjerovatno zbog neprilagođene brzine te je sletio sa puta, a automobil se od siline udarca u drvo prepolovio.