Globus

Samoubistvo u Srbiji

Mladić (26) se ubio ispred kuće djevojke u koju je bio zaljubljen

10/03/2020

Mladić se u noći između nedjelje i ponedjeljka upucao iz lovačke puške, nakon večeri koju je sa društvom proveo u kafiću

Dragan Karaklajić (26) iz sela Čepovo kod Ivanjice ubio se pred kućom djevojke u koju je bio zaljubljen, a koja mu nije uzvratila ljubav.

Mladić se u noći između nedjelje i ponedjeljka upucao iz lovačke puške, nakon večeri koju je sa društvom proveo u kafiću. Prije samoubistva je napisao oproštajno pismo majci, navodeći „da više ne može da se bori“. – Tijelo smo pronašli u ivanjičkom naselju Senjak u Ulici 5, rano ujutru. Pored njega je bila lovačka puška – javljaju srbijanski mediji.

Nije bio neprijatan

Prema njegovim riječima, Karaklajić je bio u vezi sa djevojkom iz okoline Ivanjice, ali se sa njom razišao prije više mjeseci. Posljednjih nedjelja se udvarao djevojci, koja živi u Ulici 5, ali ga je ona odbijala.

– Ta djevojka ima momka i to je razlog zašto je Dragana odbijala, međutim, on to nije prihvatao. Ona njegovo udvaranje nije ni shvatala ozbiljno. U udvaranju nije bio ni neprijatan, ni grub, i niko nije očekivao da će uraditi ovako nešto. Možete misliti kako je djevojci i njenoj porodici – ispričala je poznanica djevojke ispred čije se kuće mladić ubio.

Karaklajić je noć prije smrti proveo u kafiću sa društvom.

„Moram to da uradim“

– Tu su se dobro provodili, družili i veselili uz muziku. Kažu da je on čak i pjevao i da su se razišli oko dva sata poslije ponoći. S druge strane, postoji i oproštajno pismo majci, u kome je naveo da „mora tako da uradi jer ovako više ne može da živi“ – kaže izvor blizak porodici.

Svi koji su poznavali Dragana za njega imaju riječi hvale.

– Bio je veoma dobar i uzoran, omiljen i rado viđen u svakom društvu. Za njega niko ne zna da je ikada napravio bilo kakav incident. Bio je aktivan i u Lovačkom udruženju „Čemernica“ – kaže Mileta Karaklajić, direktor OŠ „Mićo Matović“, koju je Dragan pohađao.

DRAGANOV OTAC POGINUO U NESREĆI

Meštani Čepova su u šoku nakon tragedije koja je po drugi put u proteklih deset godina zadesila porodicu Karaklajić. – Draganov otac je 2010. poginuo kada se prevrnuo sa traktora. Bio je to veliki šok za njegovu majku, suprugu i dvoje dece.

Dragan je tada doživio nevjerovatan stres zbog gubitka oca i nikada se od njega nije oporavio. Sjećam se da je imao ozbiljnih problema, a prije nekoliko godina pokušao je da se objesi. Tada se sve dobro završilo i on je nastavio da radi u svom domaćinstvu, bavio se poljoprivredom. Majka i baka su mu pomagale, činilo se da je sada sve u redu – kaže mještanin Čepova.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.