Globus

Hrvatska

Mladić koji je masturbirao u centru grada završio u zatvoru: Ponovio bih to

14/06/2019

On je, prema zakonu, na javnom mjestu vrijeđao i omalovažavao moralne osjećaje građana

Mladić koji je 10. juna u centru Zagreba, tačnije na Cvjetnom trgu, masturbirao pred stotinjak ljudi, završio je u zagrebačkom Remetincu.

Prekršajni sud u Zagrebu ga je, naime, osudio na sedam dana zatvora u kojem će ostati do idućeg četvrtka, a nakon puštanja na slobodu, 26-godišnjem Zagrepčaninu počinje da teče šestomjesečna zabrana prilaska Cvjetnom trgu.

“Policijski službenici PU zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog sumnje da je počinio prekršaj iz članka 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te su protiv njega podnijeli optužni prijedlog”, rekli su nam iz zagrebačke policije.

Na Prekršajnom sudu, gdje je priveden četvrti dan nakon svog neprimjerenog “performansa”, 26-godišnjak nije pokazivao stid ni neugodu već je naglasio da bi “to ponovio opet”. On je, prema zakonu, “na javnom mjestu vrijeđao i omalovažavao moralne osjećaje građana”, prenosi “Jutarnji.hr”.

Podsjetimo, društvenim mrežama ekspresno se proširio video snimak mladića sa sunčanim naočalama kako besramno masturbira pred prolaznicima. Nesvakidašnji prizor pokazivanja “svoje muškosti” snimili su turisti koji su skandalozno ponašanje popratili smijehom i čuđenjem.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.