Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tragedija u Srbiji

Mladić poginuo u šumi, na istom mjestu gdje je svjedočio smrti prijatelja

suma

Nesreća se dogodila u subotu poslijepodne, kada se Gocić, upravljajući traktorom, našao na nizbrdici, prikolica je počela da vuče traktor i on se prevrnuo

Danijel Gocić (30) iz Selišta u opštini Žagubica, poginuo je u šumi dok je upravljao traktorom i vukao prikolicu sa drvima. A da tragedija bude još veća, prije samo mjesec dana Gocić je prisustvovao tragičnoj sceni kada je prilikom sječe drva poginuo Ljubiša Pankalujić (61) iz Laznice.

Nesreća se dogodila u subotu poslijepodne, kada se Gocić, upravljajući traktorom, našao na nizbrdici, prikolica je počela da vuče traktor i on se prevrnuo, piše Tpknews. Povrede koje je zadobio su bile teške i Gocić je preminuo na licu mjesta.

Ono što ovu priču čini bizarnom jeste činjenica da je Gocić bio u šumi da sječe drva i 28. februara zajedno sa Ljubišom Mikulom Pankalujićem (61) iz Laznice, kada je Ljubiša poginuo.

Danijel je tada policiji ispričao da nakon što su isekli oko 10-15 stabala, napravili su pauzu za doručak. Ljubiša je nakon završenog doručka nastavio da sječe drva, dok je on ostao da završi cigaru koju je zapalio.
Prilikom obaranja jedne bukve, stablo drugog drveta koje je bilo naslonjeno na nju palo je i udarilo ga, odbacivši ga šest, sedam metara uvis. Danijel, koji se, kako je rekao, nalazio podalje od njega, pritrčao je do nesrećnog Ljubiše koji nije davao znake života.

Ljekar koji je sa policijom došao na lice mjesta, utvrdio je da od siline udarca Ljubiši bio polomljen vrat i razbijena glava.