Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Globus

Mladić se ubio skočivši s mosta na srce iscrtano na pločniku (FOTO)

30/09/2015

Filip Dimitrijević (23) iz Beograda ubio se skokom na pločnik ispod Brankovog mosta. Tijelo nesretnog mladića nađeno je juče oko 2.30 na mjestu na kojem je nacrtano veliko srce.

Motiv samoubistva nije poznat jer mladić nije iza sebe ostavio oproštajno pismo, ali se nagađa da je to učinio zbog ljubavnih problema.

Tragedija se dogodila na šetalištu kod novobeogradske strane Brankovog mosta.

– Mladić je pao sa 15 metara visine na veliko nacrtano srce na šetalištu, iznad koga stoji natpis: „Sve je ovo premalo za kraj…“. Sve navodi na to da je motiv samoubistva neuzvraćena ljubav, ali to tek treba da bude utvrđeno – piše Kurir.

Prema riječima našeg sagovornika, mladić je i ranije imao suicidne namere, ali nisu poznati uzroci toga.

brankov-most-srce-plocnik-foto-nemanja-pancic-1443563553-751413

– Majka i sestra su slomljene bolom. Ništa proteklih dana nije ukazivalo na tragediju koja im se dogodila – rekao je jedan od rođaka koji je došao da izjavi saučešće i pomogne unesrećenoj porodici.

Jedan od Filipovih poznanika iz ulice kaže da mladić nije bio u vezi.

– Filip je imao djevojku, ali su se razišli još prije godinu dana. Ne znam da li to ima veze sa njegovim samoubistvom – priča naš sagovornik.

 

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.