Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

tragedija u Srbiji

Mladić se zabio u automobil kolega iz razreda, dvojica su poginula

Foto: Screenshot/Instagram

Nikola Š. (23) i Radovan B. (23) su bili najbolji drugovi

Rano jutros, u 1:40 sati iza ponoći, u Gornjem Malinovcu u Srbiji, došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj su poginula dvojica mladića. U njihov se automobil zaletio mladić kojeg su poznavali od malena, a sva su trojica zajedno išla u školu.

“Sva trojica su išla zajedno u osnovnu školu, svih osam godina dijelili su đačku klupu i bili u istom razredu. Divni i dobri, mladići za primjer. Sudbina se zaista teško poigrala s njima. Nastradali N.Š. (23) bio je zaposlen u autoservisu, a R.K. (23) bio je talentovani nogometaš”, pričaju za RINU vidno potreseni Milanovčani.

Nikola Š. (23) i Radovan B. (23) su bili najbolji drugovi. Rođak nastradalog Nikole kazao je za portal Nova.rs da još nema snage da ode da izjavi saučešće.

“Prođem pored kuće, puna kuća ljudi, u dvorištu automobili. Da je sreća da idemo da slavimo, da ga ženimo, a ne da idem majci da izjavim saučešće jer joj je sin nastardao. Ima braću blizance, ali sina prvijenca su izgubili. Čujem jauk iz kuće, pa mi teško da uđem, skupljam snagu. Nije što su naši, ali vjerujte mi da su to djeca jedanput, što se kaže. Obojica su radila, jedan je radio u tehničkom pregledu, drugi sa rashladnim uređajima. Ne znam, kako ćemo svi ovo da preživimo“, navodi potreseni rođak nastradalog mladića.