Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Oglasili se saopštenjem

MUP Srbije potvrdio pronalazak tijela Mateja Periša

matej peris facebook (1)

Pripadnici MUP-a od trenutka prijave nestanka hrvatskog državljanina, kako je saopšteno, “intenzivno su tragali za njim i preduzimali sve mjere i radnje kako bi ga pronašli i rasvijetlili sve činjenice i okolnosti nestanka”

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije zvanično je saopštio 19. maja da je DNK analizom tijela koje je 18. maja pronađeno u Dunavu, u Beogradu, utvrđeno da se radi o hrvatskom državljaninu Mateju Perišu, čiji je nestanak prijavljen policiji u Beogradu 31. decembra 2021. godine.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, prema preliminarnom nalazu obdukcije smrt je nastupila nenasilnim putem.

Pripadnici MUP-a od trenutka prijave nestanka hrvatskog državljanina, kako je saopšteno, “intenzivno su tragali za njim i preduzimali sve mjere i radnje kako bi ga pronašli i rasvijetlili sve činjenice i okolnosti nestanka”.

Na pronalasku hrvatskog državljanina Mateja Periša bili su angažovani pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, Ronilačke jedinice Žandarmerije, Uprave kriminalističke policije, Policijske ispostave za bezbjednost na rijekama, kao i sve policijske stanice na teritoriji grada Beograda.