Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Muškarac koji je bračni par odveo u smrt na Facebooku najavljivao samoubistvo

nesreca

Jučer poslijepodne, nakon tragične vijesti o troje mrtvih u sudaru na osječkoj obilaznici, saznale su se stravične okolnosti pod kojima su ugašena tri života.

Goran Ileš (34) iz Tenje, po svemu sudeći, namjerno se BMW-om zabio u Peugeot u kojem su bili bračni par Slobodan (42) i Sanja (37) Popović iz Dalja. Tako je u utorak oko 21.10 na osječkoj južnoj obilaznici usmrtio sebe i dvoje nevinih ljudi.

Iako se u prvi tren činilo da se radi o saobraćajnoj nesreći, istraga je pokazala nešto posve drugo – samoubistvo i ubistvo dvoje nevinih ljudi.

“Postoje indicije u kriminalističkoj istrazi koje upućuju na to da je 34-godišnjak izazvao saobraćajnu nesreću u namjeri da si oduzme život. Nakon utvrđivanja svih činjenica o rezultatima istrage izvijestit ćemo nadležno državno odvjetništvo”, saznaje Glas Slavonije od Darija Premeca, glasnogovornika Policijske uprave osječko-baranjske.

Ileš se BMW-om zaletio u Peugeot bračnog para Popović, koji se vraćao s pogreba Sanjine bake u Rijeci.

Tenjanin Goran Ileš još je prije imao suicidalne izjave.

Na svom Facebook profilu 2011. godine objavljivao je kako nema razloga za život jer su ga ostavile supruga i tadašnja djevojka. “7 godina u braku, žena je otišla… 3 godine sam sada živio sa djevojkom koju sam volio i još ju volim… i ona je otišla… zar vrijedi više živjeti???? Moje tijelo je gotovo, raskidano, mrtvo, pokidano… da li ću moći iz ovoga izaći i dignuti se… teško…”, objavio je Ileš još 4. januara 2011.

Navodno je policija oko sat vremena prije tragedije intervenirala u stanu u Osijeku u kojem je Ileš živio s djevojkom zbog obiteljskog nasilja. Ileš je u jednom trenutku zgrabio ključeve od automobila i rekao da mu je dosta svega i da će se ubiti. Nakon toga je otišao.

Poginuli Slobodan i Sanja iz Dalja roditelji su dvoje malodobne djece, 12-godišnje kćeri i 9-godišnjeg sina, koja su ovom tragedijom ostala bez majke i oca. Dok se Slobodan bavio poljoprivredom, Sanja je radila u osiguravajućoj kući.