Na Facebooku napisala “nemojte žaliti za mnom” i nestala sa sinom

ivanaipatrikfogadic_nestali

Hrvatskoj policij je prijavljen nestanak žene i djeteta iz Međimurja, a dodatan obol drami koju proživljava muškarac koji je nestanak objavio i na Facebook grupi Čakovčanke i Čakovčanci daje dramatična poruka koju je žena objavila na svojem Facebook profilu.

Kako javlja policijska uprava međimurska, radi se o 29-godišnjoj Ivani Fogadić i njezinom pet godina starom sinu Patriku Fogadiću.

“Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest o nestanku 29-godišnje Ivane Fogadić (1986.) i njenog petogodišnjeg sina, Patrika Fogadića (2009.), oboje iz Totovca.

[quote_box_right]Poruka koju je njegova supruga objavila na svojem profilu asocira na oproštajno pismo u kojem najavljuje crni scenario[/quote_box_right]

Posljednji put viđeni su jučer (5. jula) na adresi prebivališta, kada su se u kasnim večernjim satima Opel Astrom udaljili u nepoznatom smjeru.
Muškarac iz Međimurja potražio je pomoć sugrađana kako bi pronašao ženu i dijete.

Poruka koju je njegova supruga objavila na svojem profilu asocira na oproštajno pismo u kojem najavljuje crni scenario.

Svoj nestanak i crne planove žena je najavila u dugačkoj poruci na Facebook profilu.

Na kraju uvijek ostavim osmijeh da sakrijem bol pred drugima… Ovo je sigurno posljednji takav osmijeh… Nema ih više i nikada ih više neće biti… Za početak se želim ispričati svojim roditeljima, za svaku besanu noć koju sam vam priuštila, za svaki pretrpljeni strah koji se pojavio…

Nemojte se ljutiti što sam vam ovo učinila i nemojte plakati… ovo je moj izbor, a vi niste i nikada nećete biti za ništa krivi, priuštili ste mi sve i više nego ste mogli, hvala vam na svemu i oprostite mi ako ikako možete, mada sumnjam da će to itko moći (pa niti ja sama) što sam vam uzela unuka…

medjirmusjfacebok

Definitivno je istinita ona stara: Onaj kome pružiš još jednu šansu, sje… će te gore nego prvi put…. jer je vježbao. Sorry stari potrošio si sve svoje šanse. Želim ti lijep život, nadam se da ćeš naći nekoga ko će biti sretan uz takav šljam od „čovjeka“…. (i da lijepo se provedi na godišnjem). I za kraj molim sve da mi oproste i nemojte žaliti za mnom, nema razloga. U životu sam napravila sve što sam htjela i što su mi mogućnosti dopustile, sad idem na neko bolje mjesto, bolje za mene!

Moja jedina sreća nije ništa od ovoga zaslužila, ali ipak kreće na put sa mnom, samo do dijela gdje nam se ceste razdvajaju… Njemu će tamo biti puno puno bolje! Znajte da budete imali jednog prekrasnog malog anđela smeđih očiju koji će se veselo igrati na oblacima, promatrati vas i smijati se na sav glas od srca kako on najslađe to radi i zna.”