Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

hrvatska

Na obali Kupe pronađeni strani državljani, dvoje preminulo

hrvatska policija – pixsell
24.01.2012., Zagreb - Na Dugoselskoj cesti kod Duge Lazine u sudaru kombija i osobnog automobila ozlijedjeno je troje ljudi. Policija regulira promet i osigurava mjesto nesrece. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL

Pomoć su mu pružili policijski službenici pokušavajući ga spasiti i reanimirati, međutim muškarac je preminuo, izvijestili su iz PU primorsko-goranske

Šest stranih državljana pronađeno je u ponedjeljak uvečer na nepristupačnom terenu uz obalu rijeke Kupe, od kojih je jedan na žalost od pothlađenosti preminuo.

Postupajući po dojavi slovenske policije, zaprimljenoj 3. aprila, hrvatski policijski službenici su obilazili teren uz rijeku Kupu na širem području Vrbovskog te u ponedjeljak večer nešto poslije 21 sat, pronašli pet stranih državljana na nepristupačnom terenu uz obalu rijeke Kupe, a nakon kraćeg vremena i mušku osobu koja je bila u besvjesnom stanju i pothlađena.

Pomoć su mu pružili policijski službenici pokušavajući ga spasiti i reanimirati, međutim muškarac je preminuo, izvijestili su iz PU primorsko-goranske, a prenosi HRT.

Po dojavi slovenske policije, tokom dana je na hrvatskoj obali rijeke pronađeno još jedno mrtvo tijelo nepoznate muške osobe.

Prema izjavama pronađenih osoba, sve su državljani Konga.

U toku je utvrđivanje identiteta preminulih muškaraca i kriminalističko istraživanje nad preostalim pronađenim stranim državljanima radi utvrđivanja okolnosti njihova ulaska i boravka na području Republike Hrvatske, navodi isti izvor.