Nesreća u Srbiji

Na pločniku ispred zgrade pronađeno tijelo djevojke, na 9. spratu uočeno razbijeno staklo

hitna srbija

Nezvanično se saznaje da se vrši obdukcija tijela i da će se poslije toga znati je li u pitanju samoubistvo, nesretan slučaj ili nešto treće

Prema pisanju srbijanskih medija, noćas oko ponoći na pločniku ispred zgrade u Pančevu pronađeno je beživotno tijelo mlade djevojke.

Staklo na stepeništu zgrade na devetom spratu je slomljeno pa se sumnja da je djevojka pala odatle. Na terenu su bile prisutne ekipe Hitne pomoći i policije.

Nezvanično se saznaje da se vrši obdukcija tijela i da će se poslije toga znati je li u pitanju samoubistvo, nesretan slučaj ili nešto treće.

Iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu za tamošnje medije potvrđeno je da je beživotno tijelo za sada nepoznate 20-godišnjakinje pronađeno ispred zgrade u Karađorđevoj 2 E.

Iz Tužilaštva dalje navode da je osoba najvjerovatnije pala s devetog sprata sudeći po oštećenjima na prozoru zgrade. Naređena je sudsko-medicinska obdukcija da bi se ustanovio uzrok smrti, toksikološka analiza i poduzete su radnje radi utvrđivanja identiteta nastradale osobe.