Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Na području Zagreba nestalo čak sedam ljudi

nestala djeca

Na području Zagreba nestalo je čak sedmero ljudi od toga pet maloljetnika, a u svega nekoliko dana, odnosno, sedmica nestalo je trinaest osoba.

Većina tih osoba su, kao što smo istaknuli, maloljetnici.

Ako imate bilo kakve informacije o ovim osobama molimo da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

thomson

Thomson Dermišek

Thomson Dermišek (15) je visok 180 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Thomson se u ponedjeljak, 13. juna, udaljio s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu majicu, farmerke i patike.

Vjollca Doroci (15) je visoka 170 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

VJOCILA-DOROCI

Vjollca Doroci

Vjollca se u subotu, 11. juna, udaljila s adrese u Splitu u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Aleksandra Ignjac (15) je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

aleksandra-ignjac

Aleksandra Ignjac

Aleksandra se u nedjelju, 12. juna, udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

TEO-MANDUŠIĆ

Teo Mandušić

Teo Mandušić (17) se u subotu, 11. juna, udaljio s adrese u Zagrebu, Selska cesta, u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Katarina Marković (19) je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu, kestenjaste oči i slabije je tjelesne građe.

katarina-marković

Katarina Marković

Katarina se u srijedu, 15. juna, nije vratila s mature iz Slavonskog Broda. U trenutku nestanka bila je obučena u svijetlozelenu majicu, tamni sako, plave pantalone i crne patike.

Marijan Oršoš (15) se u ponedjeljak, 13. juna, udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6, u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

marija-peroš

Marija Peroš

Marija Peroš (17) je visoka 180 centimetara, ima plavu kosu i slabije je tjelesne građe. Marija se u srijedu, 15. juna udaljila s adrese u Zadru, Put Nina 78B, u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u uske plave traperice, majicu i tenisice.

Petra Plavić (16) je visoka 165 centimetara, ima plavu kosu i plave oči. Petra se u srijedu, 15. juna, udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja, u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u sivu majicu, traperice i tenisice.

Petar Todorić (39) je visok 191 centimetar i slabije je tjelesne građe. Petar se u utorak, 14. juna, udaljio s adrese u Zagrebu, Jankomir, u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao tamnoplavu majicu i farmerke.

Deana Tresk (40) se u nedjelju, 12. juna, udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Duh, u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Ivana Udorović (17) je visoka 165 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu, male sive oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj strani vrata ima mali madež i na lijevoj potkoljenici tetovažu imena braće. Ivana je u petak, 10. juna, ušla u sivi automobil BMW serija 3 riječkih registarskih oznaka u kojem su bile dvije osobe te se udaljila iz karlovačke ulice Stanka Vraza u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u bijelu trenirku.

Dominik Vranjković (17) je visok 180 centimetara i jače je tjelesne građe. na lijevoj nozi ima više tetovaža. Dominik se u subotu, 11. juna, udaljio s adrese u Zagrebu, Kukuljevićeva ulica, u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu majicu kratkih rukava i kratke plave hlače.

Naglašavamo, ako ste vidjeli neku od nestalih osoba za kojima traga policija moli da nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku stanicu, a možete poslati i poruku na već navedenu adresu e-pošte.