Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

novo groblje

Na sahranu Vučićeve bivše supruge u Beogradu došla srpska politička, estradna i sportska elita

sahrana

Ksenija Vučić iznenada je preminula u noći između subote i nedjelje u svom stanu u Beogradu u 56. godini života

Ksenija Vučić, novinarka i prva supruga predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, sahranjena je danas na Novom groblju u Beogradu.

Kako javlja Nova.rs, na groblju su se okupili prijatelji i saradnici preminule novinarke, a predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na sahranu je došao zajedno sa kćerkom Milicom i sinom Danilom, kao i bratom Andrejem.

Predsjednik Srbije sa kćerkom i sinom (Foto: Pedja Milosavljević/Cropix)

Na pogrebu su viđeni i roditelji predsjednika Vučića, Anđelko i Angelina, ali i čitav niz visokih srpskih dužnosnika i političara poput premijerke Ane Brnabić, ministra unutarnjih poslova Aleksandra Vulina, ministra obrane Nebojše Stefanovića, ministra vanjskih poslova Ivice Dačića, Vanje Udovičića, Čedomira Jovanovića, bivšeg srpskog predsjednika Tomislava Nikolića, pravosnažno osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja…

Tomislav Nikolić (Foto: Pedja Milosavljević/Cropix)

Fotoreporteri su na groblju snimili i pjevača Sašu Matića, medijskog tajkuna Željka Mitrovića, muzičara Olivera Mandića, pjevačicu Jelenu Karleušu, oca tenisera Novaka Đokovića, Srđana…

Srđan Đoković (Foto: Pedja Milosavljević/Cropix)

Kako navodi Nova.rs, Ksenija Vučić iznenada je preminula u noći između subote i nedjelje u svom stanu u Beogradu u 56. godini života.

Čedomir Jovanović (Foto: Pedja Milosavljević/Cropix)

Kako je navedeno na televiziji Pink, tad je s njom bio sin Danilo. Hitna pomoć pokušala je reanimaciju čak sat vremena, ali na žalost bez uspjeha.

Jelena Karleuša (Foto: Pedja Milosavljević/Cropix)

Vučić se od bivše supruge danas oprostio i objavom na Instagramu.

Saša Matić (Foto: Pedja Milosavljević/Cropix)

“Hvala ti što je naša Milica danas snažna i nepokolebljiva djevojka, naš Danilo pristojan i hrabar momak, hvala ti što si našu djecu odgojila da je najviša vrijednost biti dobar čovjek.

Oliver Mandić i Željko Mitrović (Foto: Pedja Milosavljević/Cropix)

Hvala ti što si bila moj odani prijatelj i podrška svih ovih godina, što si vjerovala i nesebično davala sve od sebe, pomagala da naša Srbija i narod idu naprijed.

Ana Brnabić (Foto: Pedja Milosavljević/Cropix)

Zaspala si u zagrljaju našeg sina, vjerujem da si tako željela, zagrljaj Milice i Danila bio je tvoj cijeli svijet.

Počivaj u miru i vječno hvala na svemu.

Tvoj Aleksandar”, napisao je Vučić.