Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

gotovo 270 kila

Na ulazu u Hrvatsku zaplijenjeno 20 vreća marihuane

bajakovo 6.1. – marihuana (1)

Pregledom tovarnog prostora priključnog vozila, uz deklariranu robu, djelatnici Carine i policije pronašli su i oduzeli gotovo 270 kilograma marihuane pakirane u 20 PVC vreća

Na graničnom prijelazu Bajakovo u Hrvatskoj policija je zaplijenila gotovo 270 kilograma marihuane skrivene u teretnom vozilu makedonskih registracijskih oznaka protiv čijeg je vozača USKOK pokrenuo istragu i predložio istražni zatvor.

USKOK je na temelju kaznene prijave vukovarsko-srijemske policije pokrenuo istragu protiv državljanina Sjeverne Makedonije zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštene prodaje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja.

 

Također je sucu istrage Županijskog suda u Osijeku predložio određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika. Policija navodi kako je vozilom u kojem je pronađena droga upravljao 43-godišnji Makedonac.

Pregledom tovarnog prostora priključnog vozila, uz deklariranu robu, djelatnici Carine i policije pronašli su i oduzeli gotovo 270 kilograma marihuane pakirane u 20 PVC vreća.

Kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom provedeno je u suradnji s USKOK-om, navode iz policije. Osumnjičenik je predan pritvorskom nadzorniku osječko-baranjske policije te je protiv njega podnesena kaznena prijava USKOK-u.