Gabby Petito

Nalaz obdukcije: Konačno otkriven smrti djevojke za kojom se tragalo sedmicama

abby Petito youtube

Na konferenciji za novinare otkrio je da se procjenjuje da je Gabby Petito ubijena tri do četiri sedmice prije nego što je pronađeno njezino tijelo

Nakon što je svijet šokirala vijest o smrti 22-godišnje američke blogerice Gabby Petito, koja je sa svojim zaručnikom, 23-godišnjim Brianom Laundriejem odlučila kombijem posjetiti nacionalne parkove na zapadu Sjedinjenih Američkih Država te svoj put dokumentirati na društvenim mrežama, sada su stigle najnovije informacije vezane za njezinu smrt.

Obavljeni su rezultati obdukcije tijela nesretne djevojke te je mrtvozornik, dr. Brent Blue, zaključio kako je uzrok smrti – davljenje, piše AP. Na konferenciji za novinare otkrio je da se procjenjuje da je Gabby Petito ubijena tri do četiri sedmice prije nego što je pronađeno njezino tijelo.

Mrtvozornik je otkrio da su dugo čekali nalaze toksikologije te da se čekao stručni izvještaj antropologa. Također je dodao da nesretna djevojka nije bila trudna.

Nije još posve jasno mogu li ove informacije dovesti do dodatnih optužbi protiv njezina dečka i partnera na putovanju Briana Laundrijeja, za kojim se i dalje traga.

Dr. Blue odbio je reći više toga o samoj obdukciji ili cijelom ovome slučaju, rekavši da ga sprječava zakon Wyominga koji ograničava ono što mrtvozornici smiju objaviti.

Petito je sa zaručnikom krenula na putovanje, a njezini su roditelji prijavili nestanak svoje kćeri 11. septembra, nakon što im nekoliko dana nije odgovarala na pozive i poruke.