Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Globus

Naoružani muškarci se zabarakadirali u zgradi, policija ih drži u okruženju

11/07/2017

Muškarac za kojim traga policija, zabarikadirao se sa dva prijatelja u podrumu zgrade u Kragujevcu i odbija da se preda policiji, javila je Radio-televizija Srbije.

Zgradu u kragujevačkom naselju “Bubanj” u koju se su zabarikadirala trojica muškaraca, za koje se pretpostavlja da su naoružani, opkolila je policija.

Na terenu su pregovarački tim MUP-a i pripadnici Žandarmerije i pregovara se o predaji lica za kojim je policija ranije raspisala potjernicu zbog počinjenog krivičnog djela.

Radio-televizija Srbije navodi da je on jutros namjeravao da se dobrovoljno preda, ali se kasnije predomislio i zatvorio u podrum, gdje su mu se iz solidarnosti, pridružila dva mladića, od kojih je jedan maloljetan.

“Kragujevačke novine” ranije su javile da naoružani muškarac u kragujevačkom naselju “Bubanj” drži kao taoca dvadesetogodišnjeg mladića u podrumu stambene zgrade i da talačka kriza traje od jutros.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.